– Необходими ли са големи фирми за саниране на цели сгради?

   Много фирми за саниране парадират със своята големина, демонстрирайки често габарити с показване на снимки на санирани „от тях” огромни сгради. С тях би трябвало да ви убедят в правилността от изборът им за изпълнител, въпреки че повечето показвани снимки не са от обекти на тяхно саниране. Скъпи колеги, вече все повече клиенти са наясно как едни снимки на сгради след цялостно саниране, могат да се окажат  точно снимките от вашето саниране! Всеки е запознат и с факта, че външно саниране на новостроящ се блок, става от строителната фирма която го изгражда и за това включването на специализирани фирми за саниране там е невъзможно.

  Все пак мнозина смятат, че за качествено завършено саниране на къщи, апартаменти, входове на блокове или цели сгради се налага избраната фирма да има няколко офиси, десетки щатни работници и санирани сгради от по 10000 м2! Ще иронизираме леко темата за „саниране и големите фирми” с цитат от великият български филм „Оркестър без име”:

   – „ И ние можем да пушим цигари КЕНТ и да ядем бонбонки ТИК – ТАК”;

   Казано просто: и малките фирми извършващи саниране могат да наемат повече офиси,работници, техника, с които да извършват успешно саниране на всякакви по големина сгради, но тогава и цената ще бъде друга. Важното е обаче фирмите извършващи саниране на сгради да не се комплексират и да се прикриват зад снимки на големи санирани от тях или не сгради, подобно на мутрите зад стъклата на огромните си джипове, защото една фирма винаги е точно толкова голяма, колкото голямо е доверието на хората към нея и размера на предлаганите от тях сгради за саниране. Неминуемо ще има и такива, за които единствено РАЗМЕРА на фирмата за саниране е от значение, за това в заключение е редно да кажем нещо и на тях:

   – За качественото саниране от една фирма са важни изградените традиции, натрупаният с годините професионален опит в цялостното и частично саниране, гъвкавостта и способността и при оцеляване в условия на криза и рисковете съпътстващи санирането на големи сгради. Не на последно място е важна и способността на ръководителите на фирмата за създаване на необходимата съпътстваща всяко саниране организация, с която да доведат започнатото саниране до край различен от този:

   Нашата фирма за саниране с чиста съвест ви заявява, че ние никога не сме били по-големи от нашите клиенти и на страниците на нашият сайт никога няма да срещнете снимки на сгради санирани от конкурентни фирми на нашата! Ние без никакво притеснение ще очакваме въпросите ви за саниране на малки и големи сгради и благодарение на Вашето доверие ще продължаваме да извършваме качествено саниране.