Топлоизолация, лястовици, алпинисти

  Както през изминалата 2017, така със сигурност през 2018, а дори ако не през 2020 то поне и през 2019 г.; ще е много по-вероятно да видите бели лястовички, отколкото алпинисти върху блоковете за топлоизолация и саниране на отделни апартаменти.

  Причината е в огромният апетит на алпинистите по топлоизолации към големите обекти, каквито са проектите от т.н. ” Безплатно саниране” на правителството. При тях не съществуват празни дни /такива при които алпиниста да бездейства, защото няма обект за топлоизолации/, може да се работи и при по-неподходящо време за външна топлоизолация /което при частните обекти често не се допуска от клиента/, работи се на пълноценен работен ден /което при малките обекти често не е така/, не се пренася екипировката нагоре-надолу /което иначе е ежедневие/, а и с един такъв обект се подсигурява хлябът на алпиниста за месеци напред. Това позволи на „ДАРЕНИТЕ ФИРМИ С ПРОЕКТИ по тези програми” под чадъра, с лекота да отмъкват от някои фирми част, а от други всичките ресурси от алпинисти за топлоизолации; както и абсолютно всички свободни алпинисти и майстори на топлоизолации.
  Незаети трайно останаха само алпинистите за топлоизолации, които не могат и не желаят да работят с друг алпинист и алпинисти, несериозните,лигавите, мързеливите. Е, останаха разбира се и верните към своите дългогодишни работодатели алпинисти, които като бели лястовички да обслужват нуждите на гражданите за частична топлоизолация на жилища.

  За това и ние „Топлоизолация и Саниране Рапакс” ЕООД гр. София от белоглав орел, в момента имаме облик сходен с този на белите лястовици. А на всеки който има допирна точка с нас гарантирано предвещаваме по-уютен дом, по-топла зима, по-спокойни празници и значителни спестявания с новата топлоизолация /откъдето и значителен финансов просперитет/!