Реклами и обяви от алпинисти и фирми върху външна топлоизолация

    Свидетели сме на всякакъв вид щамповани и изрисувани реклами за саниране, топлоизолация и алпинисти директно върху нови външни топлоизолации. Познати рекламни клишета от видът:
  – саниране на сгради,
  – топлоизолации от скеле,
  – топлоизолация алпинисти,
  – качествени топлоизолации, както и единични кодови и многозначителни думи
  – алпинисти,
  – изолация,
  – саниране,
  – топлоизолация,
  -изолации и т.н.
  Такова е положението с фасадите на блоковете и сградите в София и в цяла България. Така можем лесно да покажем този вандалски метод за реклама върху външната топлоизолация. Тези снимки може да се приемат за някаква реклама, което ние не желаем да подпомагаме и абсолютно отхвърляме!
  В тази статия имаме за цел да се разграничим и чрез нея да отречем такъв безскрупулен метод при рекламирането на:
  – топлоизолация,
  – алпинисти,
  – саниране,
  – изолации и топлоизолации.
  Изписване и щамповане на обяви направо на новата топлоизолация от алпинисти и фирми я обрича да е осквернена завинаги! Тези обяви не само че загрозяват цялата сграда, но рекламите обикновенно са неактуални и подвеждащи.
  Ние призоваваме всички собственици на външни топлоизолации да не позволяват някой да очерни завинаги външният вид на тяхната външна топлоизолция. Това не трябва да се допуска, дори да става на въпрос за голяма фирма, или за алпинисти срещу снижена цена.

  Призоваваме и конкурентните фирми за саниране и топлоизолация, както и самите алпинисти за топлоизолация четящи тази статия, да не се рекламират така безцеремонно.
  В ерата на интернет има множество ефективни и цивилизовани методи за реклама, използвайте това. Пускайте реклами в пощите, раздавайте брошури пред подлезите, направете си сайтове, рекламирайте се в сайтове за обяви и т.н.
   Само не загрозявайте допълнително и без това доста грозните фасади. Вместо това правете естетични външни топлоизолации и ги разкрасявайте.
  Ето как фирма Топлоизолация и Саниране Рапакс се рекламира чрез този сайт в интернет. Чисто и неангазиращо никого с надписи: топлоизолация, алпинисти, топлоизолации, саниране, външна топлоизолация, външнш топлоизолации от алпинисти, алпинист……изолациииииии!
  Ако клиентът желае намира и чете, ако сме скучни продължава нататък, но всичко е свободно, неангажиращо и чисто!.