Експресни топлоизолации от алпинисти

  Бързината на бригада алпинисти извършваща външна топлоизолация на жилище и поставяне на топлоизолация на апартаменти, доказва техните умения. Тя влияе върху ангажимента ВИ с планираното мероприятие.

  Много рядко се случва едновременно изпълнение в един и същи вход от блок, на две различни фирми за топлоизолация. Такова съвпадение търсехме от години за да докажем своите умения. Накрая успяхме да заснемем разликата в бързината при поставянето на топлоизолации от наши и от други алпинисти
  Снимките са от блок в ж.к Разсадника бл.14 при саниране на апартамент от алпинисти на Т.С.Рапакс, на шести етаж на блока в ляво и други алпинисти. Те бяха започнали вече поставянето на топлоизолация на сходен апартамент във входа, но на втори етаж и в дясно на снимката. Конкурентите ни алпинисти имаха да поставят топлоизолация на апартамент, с близо четири пъти по-ниска трудност на изпълнение спрямо тази на нашата топлоизолация.

  С показаните снимки демонстрираме нагледно сериозните умения и светкавична бързина на нашите алпинисти при височинно саниране на апартаменти и при поставяне на външни топлоизолации.

  Обещаваме при нови възможности да заснимаме и демонстрираме постоянно всички неволни съревнования с други алпинисти. Чрез тях отново ще доказваме нашето огромно предимството в скоростта на саниране и поставянето на външна топлоизолация на единични жилища между наши и чужди алпинисти.
  Само от двете снимки е видна скоростта ни на работа въпреки по-неблагоприятните условия за саниране. Въпреки това нашите алпинисти свършват своята външна топлоизолация, а другите алпинисти едва започват полагането на шпакловка върху лявата част от апартамента.

   Т.е докато другите поставящи топлоизолация алпинисти едва набират ритъм на работа и едва започват шпакловането на правената топлоизолация, ние довършваме мазилката на нашата топлоизолация.

  От втората снимка се вижда, че докато конкурентите довърша щпакловката, то алпинисти на фирма Т.С.Рапакс не само са завършили външна си топлоизолация. Те дори са прибрали въжетата, изчистили са под жилището и са тръгнали със сивият фирмен микробус /в дясно долу на снимката/ за своята заслужена почивка.

  Въпреки трудностите на обекта ни за топлоизолация:
– шести срещу втори етаж в блока;
– преднината на конкурентите в започването на монтажа;
– наличието на климатик, затрудняващ поставянето на топлоизолация;
– наличиета на пречещо ни дървото отдолу и т.н., не успяхя да компенсират бавното поставяне на топлоизолация от другите и ние до четири часът следобед успяхме да приключим своята топлоизолация.

  Това даде възможност на клиентите ни да се почерпят и порадват на новата си естетична топлоизолация. Другите собственици им остава надеждата утре вечер и тяхното саниране да приключи също така успешно. Неминуем въпрос е и този:

  – „Кога и в какво сбъркаха с направеният преди време избор“.
  С третата снимка показваме на всички как започват качествените топлоизолации в началото, за да приключват в последствие с ДОКАЗАНО бързо и неусетно саниране!