Топлоизолация с алпинисти и скеле при грипна епидемия от COVID 19

Поставянето на външна топлоизолация не влиза в забранените дейности от закона за ограничаване разпространението на вируса COVID 19.

Понеже живота в България ще продължи и след пандемията, фирма “Топлоизолация и Саниране Рапакс“ продължава своята дейност и в момента. Възползвайте се от нашите специални цени за „ранно записване“, не променени все още въпреки очакващото се всеобщо поскъпване на стоките и услугите.

Много е важно да направите това разумно действие сега, за да си гарантирате поставянето на своята външна топлоизолация преди зимата. Това е от огромно значение за Вас, защото ние сме една от малкото реално действащи фирми за частично саниране на отделни апартаменти и жилища в София. Може би тук е редно да Ви уведомим, че до средата на февруари 2020 г., изпълнявахме поетите ангажименти към клиенти, записали се за поставяне на топлоизолация през ноември 2019 г. Заради отлагането на плановете за поставяне на топлоизолации от много домакинства, след отприщването на нещата наличният ни капацитет от майстори на външни топлоизолации бързо ще бъде зает.

В заключение ще кажем следното: Не е ясно колко ще поскъпне цената на м2 за външна топлоизолация от алпинисти и скеле след пандемията, но е сигурно; зима и сняг може да има у нас вече и през април. При това КАЧЕСТВЕНА.

Очакваме всеки проявил достатъчно благоразумие, да се свърже с нас на фирмения ни телефон 0888535727