Алпинисти София за топлоизолации при ЕПК, КК, ПК, ППК и др.

    Най-неприятните и нежелани за работа от въже от всеки алпинист или алпинисти  са апартаменти разположени във блокове: едроплощен кофраж (ЕПК), катерещ кофраж (КК), пълзящ кофраж (ПК) и пакетно-повдиган кофраж (ППК). Този тип блокове се характеризират с много-етажност и изключителна здравина на стените (трудни за пробиване с бормашина). Като добавим често разположените на апартерния етаж  кафенета и магазини, правещи почти невъзможно ограничаването на преминаващите граждани, паркираните около блока коли, както и факта че дори при ниските етажи на ЕПК времетраенето за поставяне на една топлоизолация е доста по–голямо спрямо стандартните  панелени блокове е разбираемо нежеланието за работа на повечето алпинисти.

    При апартаменти в ЕПК  разположени в първите няколко етажа е възможно алпинистите да се качат от долу нагоре. При поставяне на топлоизолация на високите етажи, обаче това не е възможно. Там единственият вариант за работа на алпинисти е спускането по цялата височина на ЕПК. Поради страшната височина обаче единици алпинисти са преодолели и са в състояние да преодоляват психологическата бариера и да преминат от устойчивия покрив, към нестабилната работата от въже.

   Огромен е броя на алпинистите директно отказващи поставянето на топлоизолации на такива блокове. Други превъзмогнали първоначално своя страх при дори лек порив на вятъра се подчиняват на фобията и се спускат безславно на земята.

   Наши алпинисти непрекъснато извършват поставяне на топлоизолации на всякакъв вид блокове и етажи. Те не се интересуват от подробности като: ниски, средни, високи блокове. Панелни блокове или сгради тип ЕПК-та, КК-та, ПК-та или ППК-та; както и разположението на даден апартамент: пети, тринадесети, седемнадесети или двадесет и трети етаж и т.н.

   За алпинистите на Топлоизолации и Саниране Рапакс, изброеното няма значение! Необходимо е само да решите да ползвате услугите на нашите елитни алпинисти.  Ние сме АЛПИНИСТИ СОФИЯ, ние сме алпинисти от РАПАКС /белоглав скален орел/!